Saturday, November 21, 2015

Last Day of School 2k15



Assalamualaikum wbt
Malasnyaaaaaaaa nak update blog .
Ok ini cerita pasal Last Day of School as a form 4 students . Next year form 5 dah . Next year SPM dah . Cepatnya masa berlalu .
K harini Alhamdulillah dapat spend time dengan closefriends dari jam 9 lebih sehingga jam 12 tengahari di hadapan surau . Di atas carpet rumput . Feeling berpicnic dgn diaorang di Garden gitu .
Mula-mula lepas main Monopoly Deal dgn Ahmad , Fara , Amy , Aliya and Asma .. Amy ckplah yg dia lapar walhal waktu rehat lambat lagi . Maka kami pergilah kat tempat lepak kami . Kitaorang lepak kat tempat baik . Hanya makan , minum ( ringan) study , berborak etc . Duduk situ borak-borak Last Day kan . Lepastu cakap kat Asma jom ambil gambar buat kenangan . Maka kami bergambar bersama . Macam-macam gambar hahahaha .
“ Gambar yg kalini semua posing baik-baik jangan ada yg tutup mata .. Nak masuk instagram “


Kemudian Fara datang .
“ Fara nak iponggg “

Kemudian kami main monopoly deal bersama-sama .
Ainna mula-mula tak tahu nak main monopoly deal .  Lepas ajar “ AINNA MENANG “ Baru ajar dah PRO haish Ainna ni .




Nayli and Batrisyia datang  bawa monopod maka kami pun ambil gambar sama-sama .
Baru tahu yg Nayli and Batrisyia tawaf satu sekolah semata-mata nak ambil gambar .





“ Weyh nak letak caption apa ?”
We be like harinilah hari terakhir main monopoly , uno , dam etc bcs next year dah SPM . Lepas SPM semua berpecah . Ada yg tanam anggur , ada yg pergi IPTS , IPTA ,matrik etc . Sedihnya . Nak nangis tahu tak . Rasa macam semalam je form 1 tengok-tengok sebulan lebih lagi nak form 5 .

 Ira dan Ainna
 Ira dan Amy
 Again Ainna
 Sebenarnya nak buat candid tumbuk gitu tapi k IRA TAK PANDAI
 DUSHH Tak jadi fail hahahaha
 Asma pinjam phone jap
 Pinjam spec Ainna
 IDK suka sangat gambar ni


 Amy pegang phone Ainna and Ainna pegang phone Asma . Ira ? Weyh nak pandang mana satu ni ? Buat camni jelah haishhh

Lastly DA CLIQUE ( incomplete ) missing Miza , Liyana , Aisyah , Amalina and Lina

HAPPY HOLIDAY GUYS ! ! Cuti ni jangan lupa study alright ?

Wassalam ..



No comments:

Diploma Pengurusan Hartanah

Assalamualaikum wbt Okay kalini nak up entry tentang UPU , beberapa hari lepas result UPU telah pun keluar. Hilang segala nervous semuany...