Monday, July 11, 2016

Raya part 2

Pagi tu bangun as usual ..

Tgh syok2 main phone , ada unifi an. .

Pastu iron baju . happy gila takde org tumpang baju suruh iron skali . . tgh syok2 iron . . nak tolong baju ciksu sepqsang skali ngan tudung .. After a few mins , tolong baju mama and adik . .pergh dekat sejam ak.lab duk iron aju jgn kasi ada kedut . mahu moody satu hari . .

Perempuan kan ?

So pagi tu after breakfast , dalam 9 start gerak ke rumah2 utk beraya . dari bachok ke hospital kota bharu visit cikngah and baby firash , terus ke rumah che long ( kakak arwah umi tok)  terus ke bunut payung visit waris2 , pastu gi kubur arwah umi tok and tok mek. .

Balik rumah kul 6 dah sampai .. Siap2 , rehat kejap .. Lepas maghrib gerak 2 buah keta ke rumah tokyah kat Pengkalan Kubor ..

Tokyah masak mihun .

Tgh syok2 makan tiba2
" eh siapa eh time kecik dulu nak mihun tokyah nak mihun tokyah "

I was like siapa ?

" mu la . ya "

" ye ke ? Tak ingatttt "

" hah sahiralah . menangis nak mkn mihun tokyah"

Hahaha habis aku makan mihun tokyah tapi ingat org belakang jugaklah .

Srs tak ingat lansung pasal mihun tu . yg aku ingat bila gi umah tokyah , nak buah Rozelle buat air ..








Kalau perhatikan betul2 , style tudung berubah2 an .. Sbb bad tudung day .. Kacau mood . setiap rumah atau tempat yg aku gi mesti tukar style sbb x puas hati .kiranya dalam 4 styles tudung gaklah . nasib baik first day raya GOOD TUDUNG DAY

No comments:

Diploma Pengurusan Hartanah

Assalamualaikum wbt Okay kalini nak up entry tentang UPU , beberapa hari lepas result UPU telah pun keluar. Hilang segala nervous semuany...